Bliv børnemedlem

Med det formål at vække interessen for golf hos de helt unge, har klubben etableret en børne- og juniorafdeling.

Der er i sæsonen formaliseret aktivitet på flere niveauer hver lørdag formiddag kl. 10 - 11.
- lige fra de små, som leger golfrelateret til de lidt ældre, der stræber efter et DGU-kort.

Der kan læses mere om mulighederne i "Børne- og Junior Afdelingen" under                                             bjælken "Klubber"  (Klik her).

Priserne er som følger:

For børn til og med 14 år, som er børn/børnebørn af et fuldtidsmedlem i klubben -  gratis.
De kan også gratis deltage i træning, regelundervisning m.v. De skal blot være indmeldt.

For andre børn koster det kr. 200,- halvårligt fra indmeldelsen.

Fra børn får DGU-kort koster det for alle kr. 250,- pr. halvår.

Fra de fylder 15 år betaler alle kontingent - juniorsats (se pris under medlemmer-Øvrige)

Jeg ønsker mit barn/barnebarn indmeldt:  (Klik her)

5400 Bogense