Bliv medlem nybegynder

Til alle nye golfere tilbyder vi et prøvemedlemskab gældende i 3 måneder.

Du kan også vælge at tegne et introduktionsmedlemskab straks. Det gælder i hele indmeldelsesåret, idet du inden 1. december skal vælge om du vil være fuldtidsmedlem eller flexmedlem på "normale" betingelser det følgende år og fremdeles.

Opstartsperioden er den samme, hvad enten du er prøvemedlem eller introduktionsmedlem.

I opstartsperioden lærer vi dig spillets finesser både praktisk og teoretisk.

Når du har gennemført en række discipliner, opnår du en banetilladelse, der giver ret til at spille alene eller med andre golfspillere på vor 18 hullers bane.

Banetilladelsen giver ret til udstedelse af DGU-kort, der berettiger til golfspil på alle baner her og i udlandet.

Prøvemedlemmer skal dog inden udstedelse af DGU-kort tegne et introduktionsmedlemskab.

Ønsker du ikke DGU-kort men alene adgang til at benytte øvefaciliteterne og par 3-banen, kan du efter opstartsperioden tegne et par 3-medlemskab.

I opstartsperioden får du:

a. Regelundervisning og praktisk undervisning, der afsluttes med små prøver  (se datoer og plan herfor)
b. Fri benyttelse af banens øvefaciliteter (Drivingrange, indspils- og puttinggreens)
c. Fri adgang til spil på 9 huller banen (par 3)
d. Adgang til kaninmatcher på 18-hullers banen (se mere om kaninmatcher her)
e. Vejledning af begynder- og juniorudvalget.

Der vil i begrænset omfang kunne lånes golfudstyr i klubben.

Jeg ønsker et prøvemedlemskab:   (klik her)

Pris i 2017 for 3 måneder kr. 1.300,- (for juniorer (15-18 år) kr. 600,-

Jeg ønsker et introduktionsmedlemskab for resten af året:  (klik her)

Pris for 2017 ved start i april kr. 2.437,00. (Juniorer 15-18 år kr. 637,00)

Pris for 2017 ved start i maj kr. 2.166,00. (Juniorer 15 -18 år kr. 600,00)

Pris for 2017 ved start i juni kr. 1.896,00. (Juniorer 15-18 år kr. 600,00)

Boldforbrug til udslagsbanen er inkluderet i kontingentet.
For at få adgang til bolde skal du have en boldnøgle. Den udleveres på klubkontoret i åbningstiden eller efter aftale