Børne- & juniorafdeling

Børne- og juniorafdeling

GOLF er også for dig, som er helt ung (5-18 år). Hos os er det nemt at komme i gang.

Billigt kontingent, du kan låne et golfsæt, så længe du ikke helt ved, om det er noget for dig.

Ved indmeldelsen får du
et bag-mærke, så vi kan se, at du er medlem, og låner eventuelt et golfsæt, som passer til din størrelse
Så kan du slå dig løs på den lille bane og øveanlægget - eventuelt sammen med dine forældre/bedsteforældre i første omgang.
Når du så begynder på egentlig undervisning får du en boldnøgle, så du selv kan trække bolde fra maskinen ved øveanlægget. Indtil da benytter du din ledsagers.

Priserne er som følger
For dig som ikke er fyldt 15 år og som er barn eller barnebarn af et fuldtidsmedlem i klubben, er det helt gratis. For andre under 15 år koster det kr. 250,- pr. halvår
Fra du får Dgu-kort og stadig er under 15 år koster det kr. 250,- pr. halvår for alle.
Fra du fylder 15 år (junior) koster det (med eller uden Dgu-kort)  kr. 875,- pr. halvår.

Forløbet som medlem.
I første omgang vil du måske blot prøve sammen med dine forældre/bedsteforældre.
Hvis du så vil mere, kan du deltage i undervisning/træning for børn/juniorer under vor pro-træner Daniel Cole.
Det foregår i sæsonen hver lørdag kl. 10-11 på øveanlægget.
I løbet af sommeren vil der også blive arrangeret små matcher, udflugter o.l.

DGU-kort (Golfkørekort)
er nødvendigt at have for at kunne spille på 18-hullers golfbaner.
For at opnå dette gælder samme betingelser som for de voksne, nemlig:
 - Deltagelse i regelundervisning 3 aftener. Der afsluttes med en llille prøve.
 - Nogle slagprøver, som afvikles i forbindelse med børne/juniortræningen om lørdagen.
 - 5 kaninmatcher på den store bane, hvor du følges med erfaren golfspiller.
Når dette er gennemført bestiller klubben Dgu-kortet til dig.- og du kan slå dig løs på alle landets golfbaner.

Kommunikation.
Vi kommunikerer løbende med jer på sms, face-book og mail. Har du spørgsmål, beskeder eller lignende, så kontakt koordinator Marianne Høyer på sms eller mail. Hun har arbejde, så forvent ikke svar indenfor 5 minutter. Sms er 30310260. Mail er: marihansen@icloud.com.

Gå nu blot til fanen "Medlemmer" og indmeld !!

Opd. maj 2020 tk