Børne- & juniorafdeling

GOLF er også for dig, som er helt ung (6-18 år). Hos os er det nemt at komme i gang.
Billigt kontingent og du kan låne et golfsæt, så længe du ikke helt ved, om det er noget for dig

Ved indmeldelsen får du
- et bag-mærke, så vi kan se, at du er medlem,
- Når du er medlem, kan du slå dig løs på den lille bane og øve-anlægget - eventuelt sammen med
  dine forældre/bedsteforældre i første omgang.

For de yngste (primært 6-9 år) er etableret et "Ællinge-univers" hvis primære formål er, at I har det sjovt med golfrelaterede lege, små konkurrencer og hyggeligt samvær.
Det foregår hver lørdag i sæsonen kl. 10.00-11.00.

For jer lidt ældre børn og juniorer, som har lysten til at påbegynde egentligt golfspil, vil pro-træner Daniel Cole være klar på øvelsesområdet og undervise jer hver lørdag kl.10.00 - 11.00.

I løbet af sæsonen vil der også blive arrangeret små matcher o.l.

Priser for medlemskab:
For dig som ikke er fyldt 15 år og som er barn eller barnebarn af et fuldtidsmedlem i klubben, er det helt gratis.
For andre under 15 år koster det kr. 200,- pr. halvår
Fra du får Dgu-kort og stadig er under 15 år koster det kr. 250,- pr. halvår for alle.
Fra du fylder 15 år (junior) koster det (med eller uden Dgu-kort)  kr. 875,- pr. halvår.

DGU-kort (Golfkørekort)
er nødvendigt at have for at kunne spille på 18-hullers golfbaner.
For at opnå dette gælder samme betingelser som for de voksne, nemlig:
 - Deltagelse i regelundervisning 3 aftener. Der afsluttes med en lille prøve.
 - Nogle slagprøver, som afvikles i forbindelse med børne/juniortræningen om lørdagen.
 - 5 kaninmatcher på den store bane, hvor du følges med erfaren golfspiller.
Når dette er gennemført bestiller klubben Dgu-kortet til dig.- og du kan slå dig løs på alle landets golfbaner.

Kommunikation.
Vi kommunikerer løbende med jer på sms, face-book og mail. Har du spørgsmål, beskeder eller lignende, så kontakt koordinator Marianne Høyer på sms eller mail. Hun har arbejde, så forvent ikke svar indenfor 5 minutter. Sms er 30310260. Mail er: marihansen@icloud.com.

Gå nu blot til bjælken "Medlemmer" ->"Børnemedlem" og indmeld ved "klik" nederst på siden!!
- eller mød op om lørdagen kl. 10.00, så klarer vi indmeldelse m.v. derfra.

Opd. marts 2022 tk